Ads 468x60px

sâmbătă, 17 iulie 2010

Destinatii turistice unice in lume

Peisajele marine,pline de nuante de exotism,dar si cele montane,imbibate cu un aer de nedescris,cu toate serviciile incluse fac parte pachetele tuturor agentiilor de turism.Operatorii turistici cunoscuti pe plan mondial pentru a mai iesi in evidenta si a cistiga teren in fata concurentei incearca sa-si atraga clientii cu locuri unice nemaiintilnite pana acum.
Renumita revista "Forbes" a dat o mica mina de ajutor amatorilor de senzatii unice si a intocmit un mini top a celor mai exclusive locuri pentru vacanta.
Copacii "Sangele Dragonului" din Socrota.Pe mica insula din Oceanul Indian se gasesc circa 700 de specii rare de plante printre care si acesti copaci.

Manastirea Takstang din Buthan,construita pe margine unei prapastii,este accesibile doar turistilor cu o buna conditie fizica dispusi sa urce citiva kilometri pe jos.

Cladirile Dogon din Mali.Dogon este un grup etnic din vestul Africii devenit atractie turistica datorita caselor cu arhitectura neobisnuita.

Ghetarii din Antarctica-Cea mai rece zona de pe Glob a devenit in ultimii ani cea mai solicitata.



Festivalul Naadam din Mongolia-Principala atractie turistica este concursul de arte martiale,incluzandu-se practic toate stilurile de lupta,si care se desfasoara in Mongolia deja de 5.000 de ani.
Campul de sare din Argentina-O uriasa intindere de sare este inconjurata de nenumarate lanturi muntoase si bintuit de o veche traditie Inca.

Cernobal-Unele agentii de turism ofera calatorii in aceste locuri,unde vestea despre dezastrul produs a rasunat in toata lumea.Aici vizitatorii pot vedea ramasitele centralei si dezastrul ecologic produs
 

Sponsors

Free Web Directory

Blog Archive