Ads 468x60px

miercuri, 23 februarie 2011

Cum a ajuns Bieber din copil in vedeta-copil

La doar 16 ani, Justin Bieber este unul din cei mai apreciati artisti ai momentului. Cu milioane de accesari ale videoclipurilor de pe YouTube si albume vandute la nivel mondial, tanarul a devenit in scurt timp idolul a multor tineri.
Nu este rau pentru un pusti de 16 ani care a inceput cu cateva filmulete pe YouTube.Mama sa, Pattie Mallette, Kim Kardashian, Usher si Antonio Reid sunt doar cateva dintre persoanele care l-au ajutat pe tanarul Bieber sa capete succesul pe care il are acum.
Justin Bieber a fost asaltat de mii de fani isterici la lansarea primului sau film "Never say Never" care a avut loc la Londra. Filmul- care a fost un adevarat succes in Statele Unite- este ultima din gaselnitele tanarului superstar, care a vandut deja zece milioane de albume in intreaga lume si are in cont peste 60 de milioane de lire sterline.

Mama lui

  • 1
Pattie Mallette: Mama lui Justin avea doar 18 ani cand a ramas insarcinata. Mama singura, aceasta avea mai multe job-uri prost platite pentru a putea plati cheltuielile de intretinere in orasul canadian Stratford, Ontario. Cand avea 12 ani, Justin a cantat melodia lui Ne-Yo, So sick la o competitie muzicala. Desi castigat locul doi, mama sa, mandra, a postat videoclipul tanarului pe YouTube. Mai apoi, aceasta a continuat sa posteze pe site performantele muzicala ale lui Justin- si eforturile sale au facut, ca in final, fiul sau sa inregistreze un album care i-a asigurat calea spre succes. Pe toata perioada copilariei, Pattie, care acum are 34 de ani, l-au incurajat pe Justin sa cante la pian, tobe si chitara. “Ma rog ca fiul meu sa fie protejat de tentatiile acestei industrii”, a spus mama lui Bieber.
Kim Kardashian
  • 2

Kim Kardashian : Frumoasa vedeta de 30 de ani a spus ca a fost impresionata de tanarul Bieber, inca de la prima intalnire, care a avut loc in aprilie 2010, la Casa Alba. Justin a postat o poza pe Twitter si a scris:”Uitati-va la prietena mea, Kim Kardashian!”. Mai apoi, in timpul unei sedinte foto pentru o revista, Kim a trimis un mesaj pe Twitter in care scria ca l-a mangaiat pe Justin pe par. Insa a mers prea departe de data aceasta- admitand mai tarziu ca a primit numeroase provocari si mesaje de la fanii lui Bieber. Katy Perry, a intrat si ea in “jocul lui Bieber”. Dupa ce l-a intalnit la Nickelodeon Kids Choice Awards in martie anul trecut, a glumit spunand: ” V-am spus ca o sa marchez si de data asta. Yummy”. Chiar si in gluma, aceste celebritati au marturisit ca le-a prins si pe ele “febra” Justin Bieber.
Antonio Reid
Antonio Reid Este unul din cei mai puternici oameni in industria inregistrarilor de discuri. In varsta de 54 de ani acesta acondus cariera la artisti precum Kanye West, Rihanna, Mariah Carey, Jay-Z si Usher. Sa intri in biroul lui Reid nu este usor mai ales daca esti un tanar care nu a mai inregistrat niciun disc pana acum. Dar cu Usher in spatele lui, Bieber a intrat pe usa, si nu s-a mai uitat inapoi.
UsherUsher: Usher a fost increzator inca de la inceput ca tanarul Bieber va ajunge o vedeta internationala de succes. “L-am invatat cum sa danseze si cum sa se comporte pe scena a declarat Usher, precizand ca tanarul are intr-adevar o voce foarte buna.
Scott Braun
Scott Braun: Denumit Scooter, Scott Braun naviga pe internet in 2007 cand l-a descoperit pe tanarul Bieber. Managerul din Atlanta, Georgia a fost uimit de talentul tanarului si a devenit o “victima” de-a sa. Scooter l-a adus pe Bieber in Statele Unite si l-a prezentat sefilor studiourilor de inregistrare. Si a avut succes, in ciuda faptului ca mama tanarului s-a opus la inceput.
Sursa:Businessmagazin.ro
P.s:Oricum pozitia mea ramane neschimbata
http://balerca.blogspot.com/2011/02/alta-iluzie-optica.html
 

Sponsors

Free Web Directory

Blog Archive