Ads 468x60px

vineri, 25 februarie 2011

Top 10 actori ce s-au transformat spectaculos,pentru bani

Banii si faima ii fac pe unii actori sa accepte cele mai grele roluri, nu prin prisma personajelor ce urmeaza a fi interpretate ci mai ales pentru cum trebuie sa arate!


10 - Matt Damon, Courage Under Fire

Matt Damon a trebuit sa slabeasca aproape 20 de kilograme in 3 luni pentru a interpreta rolul unui dependent de cocaina! Datorita pierderii in greutate pe o perioada atat de scurta de timp, Matt a trebuit sa ia medicamente timp de cativa ani, datorita dereglarilor aparute in corpul sau.
9 - 50 Cent, Things Fall Apart

Celebrul cantaret a slabit 25 de kilograme pentru a juca rolul unui bolnav de cancer. A reusit acest lucru muncind 3 ore pe zi in sala si avand un regim bazat pe lichide!
8 - Colin Farrell, Triage

Unui dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Collin Farrell a slabit dramatic pentru a juca rolul unui reporter din Bosnia.
7- Christian Bale, The Machinist

Christian Bale a socat lumea cu fizicul afisat, acesta slabind aproape 30 de kilograme!!!
6 - Tom Hanks, Castaway

Probabil cea mai interesanta evolutie - Hanks a trebuit sa se ingrase 25 de kilograme pentru prima parte a filmului, in care arata putin grasut, iar apoi a facut o "pauza" de un an in care a slabit si si-a lasat parul si barba sa creasca, pentru a avea look-ul unui refugiat.

5 - Demi Moore, G.I. Jane

Demi Moore a trebuit sa isi lucreze corpul bine de tot pentru a interpreta rolul unei "soldate". Aceasta a trebuit sa faca si flotari intr-o mana la un momentdat in film, asa ca forma fizica trebuia sa fie perfecta!
4 - Gerard Butler, 300

Celebrul actor din 300 a muncit 12 saptamani in sala de forta si a tinut o dieta spartana pentru a avea fizicul perfect afisat in pelicula.
3 - Ryan Reynolds, Blade Trinity

Votat cel mai sexy om de pe planeta, Ryan si-a redus procentul de grasime de la 11 la 3% pentru a aparea in Blade Trinity!!!
2 - Jake Gyllenhaal, Prince of Persia: The Sands of Time

Jake a trecut de la fizicul unui adolescent normal la un print musculos. Incredibila transformare l-a adus si mai mult in atentia presei si a fanilor de sex feminin.
1 - Taylor Lautner, The Twilight Saga: New Moon

Cea mai spectaculoasa transformare, de la un pusti schilod la un tanar musculos. Taylor a fost unul dintre cei mai apreciati actori din Twilight, fizicul fiind unul dintre punctele forte!
Sursa:kombat.ro
 

Sponsors

Free Web Directory

Blog Archive